Epifanes Classic Mahogany Stain 0,5L

14,50

EPIFANES Mahonki petsi. Suositellaan veneiden vesilinjan yläpuolella ulko- ja sisäpintoihin. Sopii myös kalusteisiin, oviin ym. puu- ja puulevypintoihin. Ikkunan puitteet. Ulko-ovet.

 

Osastot: , , , Avainsana tuotteelle

Kuvaus

Epifanes mahonkipetsi veneiden vesilinjan yläpuolisten osien värjäykseen. Vahvistaa mahongin omaa sävyä ja sopii kaikille muillekin veneenrakennuksessa käytetyille puulaaduille.

ENNEN KÄSITTELYÄ KÄYTÄ PUHDISTUKSEEN:
Muista aina varmistaa, että kaikki pinnat ovat puhtaita, öljyttömiä ja kuivia. Puhdista pinta ja poista mahdollinen öljy ja rasva HEMPELin PRE-CLEAN 67062  ja hio sitten pinta kuivalla hiekkapaperilla. Poista pöly huolellisesti makealla vedellä.


KÄSITTELY:

Puulle:
Tuotetta ei ohenneta. Kerroksia voidaan levittää 1 – 3. Sävy tummenee useammalla käsittely kerralla. Voidaan pintakäsitellä Epifanes Kirkaslakka venelakalla.

LAKKAUS:
Voidaan sekoittaa (10% petsiä 90% Kirkaslakkaa) kevyesti värjätyn petsilakan aikaansaamiseksi tai käyttää pelkästään kirkaslakkaa.

Pinnan on oltava maalaushetkellä täysin puhdas ja kuiva, ja sen lämpötilan on oltava kastepistettä korkeampi kondensaation välttämiseksi. Puun kosteuspitoisuus ei saa olla yli: 16%. Älä käsittele suorassa auringonvalossa. Suljetuissa tiloissa on huolehdittava riittävästä tuuletuksesta maalauksen ja kuivumisen aikana.

 

_____________________________________

TYÖVÄLINEET:
Sivellin, Tela, Maalaustyyny, Ruisku.

Riittoisuus: 4,5 – 6,5m2 / 500ml, riittoisuus riippuu puun imukyvystä, ja voi poiketa ohjearvosta.

OHENNUS:
Siveltäessä:
Ei ohenneta
Ruiskutettaessa: Ei ohenneta

KUIVUMISAIKA:
Hiontakuiva: Ei suositella hiottavaksi
Ylikäsiteltävissä:
Aikaisintaan:
2 tuntia 20°C
Viimeistään: Ei rajoituksia
Ylimaalaukselle ei ole määritetty enimmäisaikarajaa, mutta jos pinta on joutunut kosketuksiin öljyn tai muiden epäpuhtauksien kanssa, poista ne huolellisesti soveltuvalla puhdistusaineella, huuhtele pinta makealla vedellä ja anna kuivua. Hio pintaa kevyesti ja poista pöly, ennen kuin maalaat pinnan uudelleen.

 

Linkki: Käyttöturvallisuustiedote:

Lisätiedot

Paino 0.5 kg