Lisää koriisi myös nämä:

Ostoskorin sisältö:

Tuotemerkkimme

Hempel

Hempel on suojannut asiakkaittensa arvokkainta omaisuutta jo yli 100 vuoden ajan. Hempel-pinnoitteita löytyy kautta maailman silloista, laivoista, voimaloista ja kodeista, suojaten asiakkaiden omaisuutta ja laitteistoja korroosiolta. Tuotteet tuovat väriä koteihin ja työpaikoille, lisäävät omaisuuden ja laitteistojen käyttöikää sekä parantavat investointien tuottoa.

Hempel on asettanut uudet standardit suorituskyvylle ja laadulle. Voit olla varma siitä, että pinnoitteet täyttävät paikalliset ja kansainväliset säädökset sekä kaikkein korkeimmat laatustandardit: ISO 9001, ISO 14001, NORSOK tai OHSAS 18001. Tuotteet ovat pinnoite-alan keskeisten organisaatioiden hyväksymiä.

Hempel käyttää sertifioitua Laatu-, terveys-, turvallisuus- ja ympäristöhuoltojärjestelmää.

Hempel on myös liittynyt Water Revolution #waterrevolutionfoundation -järjestön kumppaniksi, yhteisenä tavoitteenaan superjahtien päästöjen vähennys pinnoiteratkaisuilla. “Hempelin ratkaisujen ja kestävään kehitykseen sitoutumisen vuoksi olen varma siitä, että voimme johtaa muutosta superyacht-toimialalla. Tunnemme toimialan hyvin – itse asiassa suhteemme yacht toimialaan on yhtä vanha kuin Hempel itse”, sanoo Pernille Lind Olsen, Group Vice President of Europe and Africa.

”Me Hempelillä uskomme, että hyvä liiketoiminta sekä ihmisistä, ympäristöstä ja yhteiskunnasta välittäminen voivat kulkea käsikkäin. Maailmanlaajuisena yrityksenä meillä on vastuu hoitaa globaalia liiketoimintaamme kestävällä tavalla, ja tavoitteenamme on integroida kestävä kehitys kaikkeen työhömme.”

Epifanes

Epifanes Yacht Coating – valmistaa veneenhoitotuotteita yli 110 vuoden kokemuksella. Yrityksen kemistit ja ammattitaitoiset maalinvalmistajat omistautuvat ylpeänä tuotekehittelyyn ja valmistukseen; tämä ammattitaito ja laaja maalausteknologian tuntemus takaavat korkeimman mahdollisimman standardin mukaiset tuotteet kuluttajlle.

Vuodesta 1902 Epifanes Yacht Coatingsia onkin pidetty standardina niin ammatti- kuin yksityisvenelijöiden keskuudessa maailmalla. Epifanes-maalit ja -lakat ovat tunnettuja korkeasta laadustaan, helppokäyttöisyydestään, erinomaisesta juoksevuudestaan, erinomaisesta kiillostaan, sekä pitkäikäisyydestään.

Yrityksen nimi Epifanes on muunnelma kreikan sanasta Epifania – joka tarkoittaa ulkonäköä, ilmentymää, loistoa tai oivalluksen hetkeä.

EPIFANES-pinnoitteita myydään yli 50 maassa kaikilla mantereilla.

Le Tonkinois

Venemaalien maahantuoma, Palm Norgenin valmistama Le Tonkinois on veneenrakentaajien keskuudessa käsite. Tämä perinteinen, fenolihartsivahvsteinen kiinanpuuöljy-pellavaöljylakka antaa kestävän suojan puu- ja metallipinnoille.

Vernis Le Tonkinois -öljylakkaa käytetään veneiden lakkaamiseen, jossa lakkapinta kestää puun elämistä ja lämpötilanvaihteluita halkeilematta ja hilseilemättä. Se kestää myös kovaa kulutusta esimerkiksi lattioissa ja puutarhakalusteissa. Le Tonkinois -lakan ominaisuudet antavat sille erinomaisen keston sisä- ja ulkotiloissa.

Pajutex

Pajutex Oy on täysin suomalainen pienyritys, joka on toiminut luonnonmukaisten puunsuojaustuotteiden parissa jo vuodesta 1992 lähtien. Pajutex kehittää, valmistaa ja myy ekologisia tuotteita puupintojen suojaukseen ja käsittelyyn niin sisä- kuin ulkopinnoillekin. Yrityksen toiminta perustuu tuotteen pitkään elinkaariajatteluun ja se panostaa erityisesti tuotteiden korkeaan laatuun.

Maaliartesaanit

Maaliartesaanit on tuoteperhe joka pitää sisällään vain perinteisiä maalituotteita tai niiden raaka-aineita. Maaliartesaanit-tuotteisto sisältää Venetervan, puuöljyjä sehä ohentimia. Maaliartesaanit-tuotteet on Suomessa artesaaniperinteen mukaan käsityönä valmistettuja.

Spinnaker

Puuveneet ovat aina vaatineet suurta huolenpitoa ja huomiota, mutta on myös varmaa, että hyvin hoidettu puuvene on osoitus sekä sen rakentajan että veneen ylläpidossa käytetyn venenlakan kyvystä. Puu ei edusta vain ”vanhan viehätystä”, vaan se on myös välttämätön materiaali myös lasikuituveneissä; erinomainen tekninen materiaali keveytensä, kestävyytensä ja joustavuutensa vuoksi. Se on jopa ääntä eristävä, joustava ja sillä on erittäin korkea vastustaso.

Koska olet erittäin kiinnostunut veneistä, tiedät kuinka tärkeää on valita sen ylläpitoon oikea lakka. Lakka on ensimmäinen pinta veneestä jota vesimassat kurittavat; siksi sen on oltava kestävää, pitkäkestoista, helposti levitettävää ja myös 100 % veneisiin tarkoitettua. Tästä syystä ammattilaistason purjehtijat ovat aina luottaneet SPINNAKERiin.

SPINNAKERia on testattu miljoonien merimailien ajan, ja se on osoittautunut parhaaksi lakaksi kaikille vene- ja puulajeille.

SPINNAKER ei vain suojaa ja tiivistä läpi vuodenaikojen, vaan tarjoaa myös kiiltävän, syvän ja pitkäkestoisen viimeistelyn. Se parantaa puun ulkonäköä ja säilyttää sen kauneuden turvallisesti vuosien ajan.

SPINNAKER tuntee puulaadut ja tarjoaa laajan tuotevalikoiman kaikille laaduille vastaten aina erilaisiin tarpeisiin ammattimaisella tavalla.

Rylard

Perinteikkään, 1926 perustetun Italialaisen Bravan valmistamat Rylard-venelakat ja – maalit ovat tunnettuja erittäin korkeasta laadustaan ja rasituksenkestosta.

Rustins’

Vuonna 1924 perustettu Rustins on johtava brittiläinen puupintojen, erikoismaalien ja suorituskykyisten puhdistusaineiden valmistaja. Yritys valmistaa tuotteensa Pohjois-Lontoossa sijaitsevalla tehtaalla uusimpia materiaaleja ja tekniikoita käyttäen, silti laatuperintönsä ja huippuosaamisensa säilyttäen.