Lisää koriisi myös nämä:

Ostoskorin sisältö:

Epifanes viralliset ohjeet

Epifanes Bootlak Blank – KIRKASLAKKA
Klassinen venelakka kestävään suojaukseen

Osta tästä

Epifanes Bootlak Blank kirkaslakka on korkealaatuinen klassinen venelakka, joka tarjoaa optimaalisen tasoittuvuuden, upean pinnan ja pitkäkestoisen kiillon. Tämä lakka tarjoaa erinomaisen suojan UV-säteilyä vastaan sekä kestää erilaisia sääolosuhteita, aurinkoa ja merivettä. Tuote on helppo käsitellä ja se antaa erityisen elastisen joustavuuden, jolloin lakka ei halkeile puun työskennellessä. Tämä tuote soveltuu uuden työn tekemiseen: paljas massiivipuu (kuten meranti, mahonki, oregon-mänty) ja liimalevyt sisällä ja ulkona vesirajan yläpuolella. Se sopii myös olemassa olevien, ehjien yksi- ja kaksikomponenttisten lakkajärjestelmien ylläpitoon, riippumatta merkistä.

Parhaat tulokset tämän tuotteen kanssa saavutetaan käyttämällä pitkäkarvaista pehmeää sivellintä tai ruiskua. Telan käyttöä ei suositella, koska tarvittavaa kerrospaksuutta ei yleensä saavuteta. Työskentele aina puunsyyjen suuntaisesti ja varmista riittävä kerrospaksuus. Älä levitä tuotetta märkänä märälle ja vältä ohjeistettua suurempia kerrospaksuuksia, jotta vältät valumia ja kuivumisongelmia. Huolehdi riittävästä ilmanvaihdosta tuotetta käsitellessäsi ja kuivumisen aikana. Vältä työskentelyä suorassa auringonvalossa tai tuulisissa olosuhteissa. Näissä olosuhteissa liuottimen nopea haihtuminen voi estää lakan hyvän tasoittuvuuden. Lakan, pinnan ja ympäristön lämpötilan ei tulisi poiketa liikaa toisistaan. Jos lakka ”vetää”, voit lisätä enintään 10% ohennetta. Puun värin muuttamiseksi voit lisätä enintään 10% Epifanes Mahonkipetsiä lakan sekaan. Kuivumisen jälkeen kevyesti hio jokainen lakkauskerros P400 hiomapaperilla. Hio ainoastaan puunsyyjen suuntaisesti.

Ohjeet ruiskulakkaukseen:
Ohennus 15-20% Ruiskuohenteella
Suihkun aukko: 1,2 mm – 1,5 mm
Suihkupaine: 2-3 baaria
Visco DIN-kuppi 4 mm: 20-24 sekuntia.

Ohjeet sivelylakkaukseen:
Ohennus:
1. kerros: 50% Epifanes sivellinohenteella
2. kerros 25% Epifanes sivellinohenteella
3. kerros: 15% Epifanes sivellinohenteella
4. kerros ja siitä eteenpäin 0-5% Epifanes sivellinohenteella
Kuivuminen:
Anna kuivua 24h kerrosvälein
Välihionta
1. kerros: P220 kuivahiomapaperi
2. kerros P220 kuivahiomapaperi
3. kerros: P280 kuivahiomapaperi
4. kerros ja siitä eteenpäin P400 vesihiomapaperi

Nämä neljä kerrosta ovat vähimmäismäärä kestävyyden varmistamiseksi.
Pidemmän kiillon säilyttämiseksi voit levittää useampia kerroksia.
Voimakas välihionta heikentää kerrospaksuutta.

Riiitoisuus: 14 m² per litra @ 35 μm kuiva kalvon paksuus

s

f

g

Kaikkien edellämainittujen tuotteiden tehokkuus ja toimivuus perustuu vuosien käytännön kokemukseen ja laboratoriotutkimukseen.
Vakuutamme, että täysin ohjeiden mukaisesti tehty työ täyttää luvatut ominaisuudet, edellyttäen, että ohjeita on noudatettu tarkasti ja työ on tehty hyvän ammattitaidon mukaisesti.

Emme kuitenkaan voi suoraan ottaa vastuuta tämän tuotteen ja sen avulla tehdyn työn tuloksesta, koska lopullinen tulos määräytyy osittain tekijöiden perusteella, jotka ovat meidän vaikutusvaltamme ja arviointikyvyn ulkopuolella. Asiakkaan/työntekijän on tarkistettava käytettävien tuotteiden soveltuvuus tarkoitettuun käyttöön hänen normaalien käytettävissä olevien resurssiensa avulla.


Riittoisuus riippuu levitysmenetelmästä, levitysolosuhteista, pohjan laadusta, kohteen muodosta jne.
Tämän tuotteen käyttäjän on noudatettava kansallisia lakeja terveyden, turvallisuuden ja ympäristön osalta. Käytä suojakäsineitä ja hengityssuojainta käsittelyn aikana.

Lue seuraavaksi: