Veneziani Unigloss – Venemaali

24,95

Veneziani Unigloss on helppo levitteinen ja kestävä alkydipohjainen venemaali. Sopii erinomaisesti sisä- ja ulkokäyttöön merellä sekä järvellä. Suositellaan kaikille puupinnoille, vesilinjan yläpuolella.

Veneziani Unigloss Venemaali käy useimpien muiden lakkapintojen päälle, kuin myös kyllästetyille ja öljytyille puupinnoille. Tuote on erittäin kiiltävä ja säilyttää korkean kiiltoasteensa pitkään.

Pakkauskoko: 0,75L

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: ,

Kuvaus


Veneziani Unigloss on 1-komponenttinen venemaali ja ominaisuuksiltaan helppo levittää. Unigloss tasoittuu erinomaisesti on helppo sivellä ja pitää kiiltonsa pitkään. Sopii hyvin käytettäväksi huviveneiden ja muiden alusten ulko- ja sisätiloissa. Tuote on erittäin joustava ja se tarttuu hyvin useiden erilaisten pohja-, väli- ja pintamaalien päälle. Sitä ei voi käyttää suoraan epäorgaanisille sinkkipohjamaaleille eikä galvanisoiduille pinnoille. Saatavana useita värejä. Ei sovellu jatkuvaan upporasitukseen.

 

ENNEN MAALAUSTA KÄYTÄ PUHDISTUKSEEN:
HEMPELin PRE-CLEAN 67062
Muista aina varmistaa, että kaikki pinnat ovat puhtaita, öljyttömiä ja kuivia. Puhdista pinta ja poista mahdollinen öljy ja rasva HEMPELin PRE-CLEAN, Kunnon Rasvapoistoainetta tai HEMPEL Degreaser tuotteella ja hio sitten pinta kuivalla hiekkapaperilla. Muista poistaa hiontapöly tahmaliinalla.


ENNEN MAALAUSTA KÄYTÄ POHJUSTEENA:

Uudelle puulle: 

Hio pinta ja puhdista pöly pois pinnalta. Esikäsitellään Eurogel tai Minimax PLX tuotteilla. Voidaan myös esikäsittellä Fibrodurilla ja lisäksi tarvittaessa myös Resina 2000.

Suorita välihionta 300 – 600 karkealla hiomapaperilla ja poista hiontapöly huolellisesti tahmaliinalla.

MAALAUS:
Pinta maalaus: Sekoita tuote hyvin ennen käyttöä. Ohenna tarvittaessa Unigloss venemaalia maks. 5% ohentimella. Levitä tasainen, täysin märkä kerros ristikkäisin vedoin, jotta pinta peittyy tasaisesti.

Anna kuivua vähintään 8h ja tee välihionta 300 – 600 karkealla hiomapaperilla. Poista pöly huolellisesti tahmaliinalla.

Pinnan on oltava maalaushetkellä täysin puhdas ja kuiva, ja sen lämpötilan on oltava kastepistettä korkeampi kondensaation välttämiseksi. Puun kosteuspitoisuus ei saa olla yli: 16%. Älä käsittele suorassa auringonvalossa. Suljetuissa tiloissa on huolehdittava riittävästä tuuletuksesta maalauksen ja kuivumisen aikana.


SEURAAVA MAALIKERROS:

Itsellään.

 

_____________________________________

TYÖVÄLINEET:
Sivellin, Ruisku.

Ruiskutus tiedot:
Tavanomainen: Suuttimen aukko: 1,2/1,4 mm ja Ilmanpaine 2,0/3,0 atm.
Ilmaton: Ilmanpaine 2,0/3,0 atm ja Painesuhde 30:1.

RIITTOISUUS: n. 13m2 / 1L

OHENNUS:
Siveltäessä:
Ohenne 6470, yllä olevan ohjeen mukaisesti.
Ruiskutettaessa: Ohenne 6470, yllä olevan ohjeen mukaisesti.

KUIVUMISAIKA:
Kosketuskuiva: n. 3 tuntia, (20 °C)
Hiontakuiva: 8 tuntia, (20 °C)
Ylimaalattavissa:
Aikaisintaan:
24 tuntia, (20 °C)
Viimeistään: Ei aika rajaa.

Jos pinta on joutunut kosketuksiin öljyn tai muiden epäpuhtauksien kanssa, poista ne huolellisesti soveltuvalla puhdistusaineella. Huuhtele pinta makealla vedellä ja anna kuivua. Hio pintaa kevyesti ja poista pöly, ennen kuin käsittelet pinnan uudelleen. Tuuletuksen on oltava riittävä, kun tuotetta käytetään sisätiloissa, sekä kuivamisen ajan. Tuote sisältää liuottimia, jotka voivat muodostaa räjähtävän seoksen joutuessaan kosketuksiin ilman kanssa tai altistuessaan avotulelle, kipinöille tai sähköstaattiselle purkaukselle. Suosittelemme suojalasien, kasvosuojaimen, suojakäsineiden ja suojavaatteiden käyttöä.

 

Käyttöturvallisuustiedote: Veneziani UNIGLOSS KTT

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
VÄRI

Valkoinen 915 Bianco Extra, Keltainen 144 Giallo Sole, Taivaan Sininen 637 Blue Sky, Harmaa 282 Grigio Manta, Punainen 378 Rosso Spinnaker, Sininen 643 Blue Genziana, Pilven Harmaa 762 Grigio Nuvola, Vihreä 519 Verde Reef, Meren Sininen 661 Blu Fondale, Beige 350 Beige Duna, Musta 718 Nero Gondola, Tumman Sininen 116 Blu Marianne