UNICA Super Venelakka

9,25136,95

Tikkurilan Unica Super venelakka on moni käyttöinen, kestävä ja alkydilakka. Soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön merellä sekä järvellä ja jopa irtokalusteille kuin myös lattioille.

Unica Super sisältää UV-suoja-ainetta, joka hidastaa auringonvalon kellastavaa vaikutusta puuhun. Sävytetty tuote suojaa tehokkaammin auringonvaloa vastaan kuin väritön tuote.

Pakkauskoot: 0.9L, 2.7L ja 9L

Sävy: Kirkas, väritön

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osasto:

Kuvaus

Tikkurilan Unica Super on kestävä uretaanialkydi pohjainen venelakka. Unica Super on helppo levittää ja kuivuu nopeasti. Sopii hyvin kaikille vesilinjan yläpuolella oleville puupinnoille sekä useimpien vanhojen lakkojen päälle.

 

ENNEN LAKKAUSTA KÄYTÄ PUHDISTUKSEEN:
HEMPELin PRE-CLEAN 67062
Muista aina varmistaa, että kaikki pinnat ovat puhtaita, öljyttömiä ja kuivia. Puhdista pinta ja poista mahdollinen öljy ja rasva HEMPELin PRE-CLEAN, Kunnon Rasvapoistoainetta tai HEMPEL Degreaser tuotteella ja hio sitten pinta kuivalla hiekkapaperilla.


ENNEN LAKKAUSTA KÄYTÄ POHJUSTEENA:

Puulle:
Puhdista pinta liasta ja pölystä. Pyyhi jalopuupinnat lakkabensiinillä tai rasvanpoistoaineella ennen pintakäsittelyä. Pohjusta ulkona rasittuvat puupinnat ennen lakkausta Puuveneöljyllä.

Suorita rasvanpoisto ja tee välihionta 280 – 300 karkealla kuivahiomapaperilla ja poista hiontapöly huolellisesti tahmaliinalla.

LAKKAUS:
Sekoita lakka hyvin ennen käyttöä. Ohenna uusien pintojen pohjalakkausta varten 20 % lakkabensiinillä. Sivele tasaisesti ja ohuesti 2-3 kertaa. Ohenna pintalakka tarvittaessa max. 20 %. Lakkaa aikaisemmin lakatut pinnat suoraan ohentamattomalla lakalla 1-2 kertaa. Hio pinta kevyesti jokaisen lakkauskerran välillä ja poista hiontapöly huolellisesti tahmaliinalla. Huom! pohjalakkaus tehdään ulkona rasittuville kohteille aina täyskiiltävällä Unica Super 90:llä.

Pinnan on oltava maalaushetkellä täysin puhdas ja kuiva, ja sen lämpötilan on oltava kastepistettä korkeampi kondensaation välttämiseksi. Puun kosteuspitoisuus ei saa olla yli: 16%. Älä käsittele suorassa auringonvalossa. Suljetuissa tiloissa on huolehdittava riittävästä tuuletuksesta maalauksen ja kuivumisen aikana.


SEURAAVA LAKKAKERROS:

Itsellään tai samantyyppisellä lakalla.

 

_____________________________________

TYÖVÄLINEET:
Sivellin, Ruisku.

Korkeapaineruiskutus:
– suutin 0,009″ – 0,013″ eli 0,230 – 0,330 mm.
– ohennemäärä 0-10 til. %.

RIITTOISUUS: n. 12 – 14 m2 / 1L

OHENNUS:
Siveltäessä:
Lakkabensiinillä, yllä olevan ohjeen mukaisesti.
Ruiskutettaessa: Lakkabensiinillä, yllä olevan ohjeen mukaisesti.

KUIVUMISAIKA:
Pölykuiva: n. 2 tuntia, (20 °C)
Kosketuskuiva: n. 6 tuntia, (20 °C)
Ylilakattavissa:
Aikaisintaan:
24 tuntia, (20 °C)
Viimeistään: Ei rajaa.

Jos pinta on joutunut kosketuksiin öljyn tai muiden epäpuhtauksien kanssa, poista ne huolellisesti soveltuvalla puhdistusaineella. Huuhtele pinta makealla vedellä ja anna kuivua. Hio pintaa kevyesti ja poista pöly, ennen kuin käsittelet pinnan uudelleen.

 

Käyttöturvallisuustiedote: Tikkurila Unica Super venelakka

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
KOKO

0,225L, 0,9L, 2,7L, 9L

KIILTOASTE

Kiiltävä 90, Puolikiiltävä 60, Puolihimmeä 20