Ale!

Rylard Brava Öljypetsi 0,75L Mahonki

32,95 22,95

Mahongin värinen Rylard öljypetsi. Suositellaan veneiden vesilinjan yläpuolella ulko- ja sisäpintoihin. Sopii myös kalusteisiin, oviin ym. puu- ja puulevypintoihin. Ikkunan puitteet. Ulko-ovet.

 

Kuvaus

Rylardin ölpohjainen mahonkipetsi sopii mainiosti veneiden vesilinjan yläpuolisten osien värjäykseen ja sävytykseen. Palauttaa mahongin omaa sävyä kärsineille pinnoille. Voidaan käyttää myös muiden puu laatujen kanssa.

ENNEN KÄSITTELYÄ KÄYTÄ PUHDISTUKSEEN:
Muista aina varmistaa, että kaikki pinnat ovat puhtaita, öljyttömiä ja kuivia. Puhdista pinta ja poista mahdollinen öljy ja rasva HEMPELin PRE-CLEAN 67062  ja hio sitten pinta kuivalla hiekkapaperilla. Poista pöly huolellisesti makealla vedellä.


KÄSITTELY:

Puulle:
Tuotetta ei tarvitse ohentaa. Kerroksia voidaan levittää 2. Sävy tummenee useammalla käsittely kerralla. Voidaan pintakäsitellä venelakalla.

LAKKAUS:
Voidaan sekoittaa (10% petsiä 90% öljypohjaiseen venelakkaan) kevyesti värjätyn petsilakan aikaansaamiseksi tai käyttää pelkästään kirkasta öljylakkaa.

Pinnan on oltava maalaushetkellä täysin puhdas ja kuiva, ja sen lämpötilan on oltava kastepistettä korkeampi kondensaation välttämiseksi. Puun kosteuspitoisuus ei saa olla yli: 16%. Älä käsittele suorassa auringonvalossa. Suljetuissa tiloissa on huolehdittava riittävästä tuuletuksesta maalauksen ja kuivumisen aikana.

 

_____________________________________

TYÖVÄLINEET:
Sivellin, Tela, Maalaustyyny.

Riittoisuus: 15 – 20m2 / 1L, riittoisuus riippuu puun imukyvystä, ja voi poiketa ohjearvosta.

OHENNUS:
Siveltäessä:
tärpätillä
Ruiskutettaessa: tärpätillä

KUIVUMISAIKA:
Hiontakuiva: Ei suositella hiottavaksi
Ylikäsiteltävissä:
Aikaisintaan:
12 tuntia 20°C
Viimeistään: Ei rajoituksia
Ylimaalaukselle ei ole määritetty enimmäisaikarajaa, mutta jos pinta on joutunut kosketuksiin öljyn tai muiden epäpuhtauksien kanssa, poista ne huolellisesti soveltuvalla puhdistusaineella, huuhtele pinta makealla vedellä ja anna kuivua. Hio pintaa kevyesti ja poista pöly, ennen kuin maalaat pinnan uudelleen.

 

Linkki: Käyttöturvallisuustiedote:

Lisätiedot

Paino 0.8 kg