Le Tonkinois Lakka

21,9567,95

Le Tonkinois Lakka on pellava- ja kiinanpuuöljy pohjainen öljylakka, joka soveltuu sisä- ja ulkokäyttöön. Le Tonkinois on alunperin suunniteltu venelakaksi, mutta se käy hyvin myös puulattioille sekä huonekaluille, sillä se kestää erittäin hyvin kulutusta, jatkuvaa kosteutta ja UV-säteilyä.

Poista
Tuotetunnus (SKU): Ei saatavilla/-tietoa Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus

Le Tonkinois on erinomaisen kiillon omaava perinteinen kiinanpuuöljyyn perustuva yksikomponenttinen öljylakka.

ENNEN LAKKAUSTA KÄYTÄ PUHDISTUKSEEN:
HEMPELin PRE-CLEAN 67062
Muista aina varmistaa, että kaikki pinnat ovat puhtaita, öljyttömiä ja kuivia. Puhdista pinta ja poista mahdollinen öljy ja rasva HEMPELin PRE-CLEANKunnon Rasvapoistoainetta tai HEMPEL Degreaser tuotteella ja hio sitten pinta kuivalla hiekkapaperilla.


ENNEN LAKKAUSTA KÄYTÄ POHJUSTEENA:

Uudelle puulle:

Käsittele pinta joko ohennetulla (voidaan ohentaan 50% puutärpätillä) tai ohentamattomalla lakalla ja anna kuivua vähintään 24h.
Suorita välihionta 220 karkealla kuivahiomapaperilla ja poista hiontapöly huolellisesti tahmaliinalla.

Käsittele pinta tämän jälkeen joko ohennetulla (voidaan ohentaan 25% puutärpätillä) tai ohentamattomalla lakalla ja anna kuivua vähintään 24h.
Suorita välihionta 220 karkealla kuivahiomapaperilla ja poista hiontapöly huolellisesti tahmaliinalla.

LAKKAUS:
Pinta lakkaus: Ohenna lakkaa 15% ohentimella tai käytä ohentamattomana ja käsittele pinta. Anna kuivua vähintään 24h ja tee välihionta 320 karkealla kuivahiomapaperilla. Poista pöly huolellisesti.
Ohenna lakkaa tarvittaessa 5% ohentimella tai käytä ohentamattomana ja käsittele pinnat 4 – 8 kertaan. Lakkaa viimeinen kerros aina ohentamattomalla lakalla. Muista antaa jokaisen lakkapinnan kuivua vähintään 24h ennen seuraava lakkausta. Tee välihionta 400 karkealla märkähiomapaperilla ja poista pöly huolellisesti tahmaliinalla.

Pinnan on oltava maalaushetkellä täysin puhdas ja kuiva, ja sen lämpötilan on oltava kastepistettä korkeampi kondensaation välttämiseksi. Puun kosteuspitoisuus ei saa olla yli: 17%. Älä käsittele suorassa auringonvalossa. Suljetuissa tiloissa on huolehdittava riittävästä tuuletuksesta maalauksen ja kuivumisen aikana.


SEURAAVA LAKKAKERROS:

Itsellään tai Le Tonkinois Vernis Marine 1 lakalla.

 

_____________________________________

TYÖVÄLINEET:
Sivellin, Tela, Maalaustyyny, Ruisku

RIITTOISUUS: n. 14m2 / 1L

OHENNUS:
Siveltäessä:
 Puutärpätillä, yllä olevan ohjeen mukaisesti.
Ruiskutettaessa: Puutärpätillä, yllä olevan ohjeen mukaisesti.

KUIVUMISAIKA:
Kosketuskuiva: aikaisintaan 3 tuntia 18°C.
Hiontakuiva: aikaisintaan 24 tuntia 18°C.
Ylilakattavissa:
Aikaisintaan:
24 tuntia 18°C.
Viimeistään: Ei rajoituksia
Ylilakkaukselle ei ole määritetty enimmäisaikarajaa, mutta jos pinta on joutunut kosketuksiin öljyn tai muiden epäpuhtauksien kanssa, poista ne huolellisesti soveltuvalla puhdistusaineella, huuhtele pinta makealla vedellä ja anna kuivua. Hio pintaa kevyesti ja poista pöly, ennen kuin maalaat pinnan uudelleen.

 

Käyttöturvallisuustiedote:

Lisätiedot

Paino Ei saatavilla/-tietoa
KOKO

0,5L, 1,0L, 2,5L