Ale!

Epifanes Rapidcoat Lakka 0,75L

36,60 29,95

Epifanes Rapidcoat tarjoaa kestävän suojan ja sopii kaikille ilmasto-olosuhteille. Nopeasti kuivua vaihtoehto kun aika on tiukilla. Voidaan lakata päälle Epifaneksen muilla lakoilla.

Osastot: , , Avainsanat tuotteelle ,

Kuvaus


Epifanes Rapidclear on nopeasti kuivuva lakka joka on kevyesti pigmentöity tiikki sävyyn. Hyvän UV suojan omaava puolikiiltävä lakka, joka sopii hyvin tiikille ja muille puupinnoille. Sopii kaikille ilmasto-olosuhteille hyvän kestävyytensä ansiosta.

ENNEN LAKKAUSTA KÄYTÄ PUHDISTUKSEEN:
HEMPELin PRE-CLEAN 67062
Muista aina varmistaa, että kaikki pinnat ovat puhtaita, öljyttömiä ja kuivia. Puhdista pinta ja poista mahdollinen öljy ja rasva Epifanes Spraythinner ohenteella ja kuivahio 220 karkealla hiekkapaperilla. Poista hionta pöly ja tee rasvan poisto vielä kerran.


LAKKAUS:

Rapidcoat lakkaa ei tarvitse ohentaa, mutta voidaan maks. 5% Epifanes Brushthinner ohentimella tai 5 – 10% Epifanes Spraythinner ohenteella jos käsittelet ruiskulla. Levitä lakkaa ohuelti käsiteltävälle pinnalle 5 – 6 kertaa. Anna kuivua vähintään 5 tuntia käsittelyjen välissä. Välihiontaa ei tarvita, mutta voidaan kauniimman lopputuloksen saavuttamiseksi. Tällöin hiotaan 280 – 320 karkealla hiekkapaperilla.

Mikäli Rapidcoat jatkolakataan muilla Epifanes lakoilla (Kirkaslakka, Wood Finish Gloss tai Rubbed Effect), tällöin tulee ennen käsittelyä tehdä hionta 220 karkealla hiekkapaperilla tai 280 – 320 jos kyseessä on Epifanes Rapidclear.

Pinnan on oltava maalaushetkellä täysin puhdas ja kuiva, ja sen lämpötilan on oltava kastepistettä korkeampi kondensaation välttämiseksi. Puun kosteuspitoisuus ei saa olla yli: 15%. Älä käsittele suorassa auringonvalossa. Suljetuissa tiloissa on huolehdittava riittävästä tuuletuksesta maalauksen ja kuivumisen aikana.


SEURAAVA LAKKAKERROS:

Itsellään, Epifanes Kirkaslakalla, Epifanes Wood Finish Gloss lakalla, Epifanes Rubbed Effect lakalla tai Epifanes Rapidclear Lakalla.

_____________________________________

TYÖVÄLINEET:
Sivellin, Tela (vaahtomuovi), Ruisku.

RIITTOISUUS: n. 14m2 / 1L

OHENNUS:
Siveltäessä:
 Epifanes Brushthinner, yllä olevan ohjeen mukaisesti.
Ruiskutettaessa: Epifanes Spraythinner, yllä olevan ohjeen mukaisesti.

Ruiskutettaessa suutinkoko: 1.3 mm – 1.5 mm (Ruisku, ilma).
Ruiskutettaessa ilmanpaine: 2 – 3 (Ruisku, ilma).

KUIVUMISAIKA:
Kosketuskuiva: 1 tuntia 18°C.
Hiontakuiva: 2 tuntia 18°C.
Ylilakattavissa:
Aikaisintaan:
5 – 6 tuntia 18°C.
Viimeistään: Ei rajoituksia
Ylilakkaukselle ei ole määritetty enimmäisaikarajaa, mutta jos pinta on joutunut kosketuksiin öljyn tai muiden epäpuhtauksien kanssa, poista ne huolellisesti soveltuvalla puhdistusaineella, huuhtele pinta makealla vedellä ja anna kuivua. Hio pintaa kevyesti ja poista pöly, ennen kuin maalaat pinnan uudelleen.

HUOM!: Sekoita tuote hyvin ennen käyttöä! Vältä käsittelyn aikana suoraan auringonvaloa ja kovaa tuulta.

 

Käyttöturvallisuustiedote:

Lisätiedot

Paino 1 kg